Thuis >  Privacyverklaring

Privacyverklaring

Wij respecteert uw privacy en is toegewijd aan het onderhoud en gebruik van uw gegevens op verantwoorde wijze. Behalve indien hieronder anders vermeld, dit privacy beleid gaat alleen over gebruik en vrijgeven van informatie die wij van u verzamelen op onze website. Door het bezoeken van ons aanvaardt u de in dit privacybeleid beschreven praktijken.
Als u ons uw e-mailadres wanneer u zich registreert of meedoen aan een wedstrijd, zullen we sturen u alleen e-mails over uw bestelling of promoties. Om uzelf uit onze e-mail lijst te verwijderen, stuur dan een email naar service.aline@hotmail.com.
Alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt via onze website (zoals naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer) wordt onderhouden in prive-bestanden op onze beveiligde webserver en onze interne systemen. BrandDream.com aandelen statistische, demografische en andere niet-persoonlijk identificeerbare informatie met derde bedrijven te helpen bij het beheren en optimaliseren van onze website en database.
BrandDream.com vereist deze derden om uw gegevens strikt vertrouwelijk te houden. Ook zullen we niet verkopen, verhuren of delen uw e-mailadres met anderen voor hen om ongewenste e-mail te sturen.
U moet zich ook bewust dat we bepaalde informatie over u mag maken indien daartoe verplicht door de wet, de overheid verzoek of een gerechtelijk bevel of op basis van onze goede trouw van overtuigd dat het noodzakelijk is om te voldoen aan of zijn met dergelijke wetgeving, verzoek of een gerechtelijk bevel of voor de gebruikers van onze website of het publiek te beschermen.
BrandDream.com kunnen ons privacybeleid bijwerken. Gebruik van de persoonlijke informatie die we verzamelen is onderworpen aan het privacybeleid van kracht op het moment dat u de persoonlijke informatie te verstrekken. Wanneer we een verandering, zullen we het bijgewerkte beleid op deze site plaatsen en we moedigen u aan om ons beleid periodiek te controleren. Door het gebruik van onze website na het publiceren van een wijziging in het privacybeleid, gaat u akkoord met het bijgewerkte beleid.
Terug