Thuis >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending Info
Wij kunnen wereldwijd verzonden worden; de meest gebruikelijke methode wordt geleverd door EMS, FedEx, DHL.
Gewoon kopen en geniet van onze service, zullen we het schip aan uw deur.
Uw pakket wordt geleverd aan u door Express Shipping Agency. Nu kunnen wij EMS en DHL en enkele andere Air Express. Onze standaard express is EMS, en we hebben contract met International EMS, dus we kunnen u verzekeren de goedkoopste Freight. En als je wilt DHL of andere Air Express gebruiken, moet je extra betalen.
Voor Standard Rate Shipping, we uw pakket door Express Mail Service (EMS), die duurt 5-10 werkdagen om bijna elk land in de wereld.
Verschillende verzendmethoden:
Voor een versnelde Rate Shipping, we verzenden door DHL, TNT, UPS, afhankelijk van uw locatie.
Voor gratis verzending, hebben we het schip door EMS ONLY.
In het algemeen, na bevestigen wij uw volledige betaling, uw pakket wordt binnen 12 uur verzonden. Het duurt 3-5 werkdagen voor de levering aan uw adres.
Voor alle internationale bestellingen, pakketten 4-6 werkdagen.
Tijdstip van levering is afhankelijk van uw locatie en de douane verwerking situatie. Voor sommige afgelegen gebieden, kan de levertijd een paar dagen worden uitgesteld. Bedankt voor uw begrip.
Verwerking Tijd & annuleringverzekering:
Onze verwerkingstijd is 1-4 werkdagen na uw betaling, het volgen aantal zal worden verstrekt na dat. Het verschepen kosten is afhankelijk van het gewicht van uw items. Wij rekenen zeer lage verzendkosten voor onze klanten om uw geld te besparen.
Wij bieden Verzekering om uw pakket te beschermen tegen verloren of beschadigde zendingen. Eventuele ontbrekende nummers gemeld, zullen wij u helpen om uw problemen direct op te lossen.
Hoe te Uw bestelling volgen:
Veel klanten mail ons en vraag ze alle zorgen als ze de producten die ze besteld kunnen krijgen. Maar alsjeblieft niet veel zorgen te maken, want na elk pakket schip uit, zullen wij u de volgnummers op de hoogte. En als u ons zoeken op Facebook, zal je zien wat klanten zeggen nadat ze hun pakket ontvangen.
En als we volgen uw bestelling, ook e-mailen wij u de veel bewijs om aan te tonen onze legit, zo hebben we 100% levering garanderen en voldoen aan garantie.
Terug